Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-25 18:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/glutenfri-gemenskap/

Mat & Dryck

Glutenfri gemenskap

När bonussonen blev glutenintolerant startade Karin Moberg bageriet Friends of Adam. Nu delar hon och bagaren Oscar Målevik med sig av recept på bröd som passar både glutenintoleranta och andra som gillar gott bröd.
När bonussonen blev glutenintolerant startade Karin Moberg bageriet Friends of Adam. Nu delar hon och bagaren Oscar Målevik med sig av recept på bröd som passar både glutenintoleranta och andra som gillar gott bröd. Foto: Beatrice Lundborg

Att bryta bröd är inte bara en gastronomisk handling – utan också ett bevis på samhörighet. Oscar Målevik och Karin Moberg vill att även glutenintoleranta ska få ta del av den gemenskapen. Recept: Ur ”Friendly bread” (Bokförlaget Max Ström)

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in