Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-01-25 19:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/goda-gratanger-lyfter-middagen/

Mat & Dryck

Goda gratänger lyfter middagen

Välj en mjölig potatis till den här gratängen. Foto: Anna Kern

I samarbete med Allt om Mat. En krämig gratäng är godare än gott. Här är tre nya varianter med potatis, som passar fint till kött, fågel och fisk – eller att äta som de är tillsammans med en sallad.

Recepten är skapade av Gunilla von Heland och Cecilia Lundin. Styling: Gunilla von Heland. Foto: Anna Kern

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in