Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-01 07:14

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/goda-gratanger-lyfter-middagen/

MAT & DRYCK

Goda gratänger lyfter middagen

Välj en mjölig potatis till den här gratängen.
Foto: Anna Kern

I samarbete med Allt om Mat. En krämig gratäng är godare än gott. Här är tre nya varianter med potatis, som passar fint till kött, fågel och fisk – eller att äta som de är tillsammans med en sallad.

Recepten är skapade av Gunilla von Heland och Cecilia Lundin. Styling: Gunilla von Heland. Foto: Anna Kern

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.