Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-08-01 04:31

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/gor-helgen-till-en-fest/

MAT & DRYCK

Gör helgen till en fest

Tom Sjöstedt plockar röda vinbär till efterrätten hos Sandins i Östermalmshallen i Stockholm.
Tom Sjöstedt plockar röda vinbär till efterrätten hos Sandins i Östermalmshallen i Stockholm. Foto: Eva Tedesjö

Kocken Tom Sjöstedts nya kokbok ”Äntligen helg” ger inspiration för de tillfällen då man vill lägga ner lite mer tid på matlagningen – men utan att det blir för komplicerat.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in