Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-04 12:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/grona-munsbitar-av-kyckling/

RECEPT

Gröna munsbitar av kyckling

Gröna munsbitar av kyckling.
Foto: Fredrik Funck

Det här är plockmat med en mild och uppfriskande indisk kryddning. Metoden är lite ovanlig, men mycket enkel. Först torrmarinerar man småbitarna. Sedan gör man en grön yoghurtsås och geggar in kycklingen med hälften när den ska ugnsbakas. Sedan doppas de avsvalnande bitarna i resten av den gröna såsen strax innan serveringen. Det ger vacker färg och en frisk smak.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.