Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-05-31 05:09

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/grona-munsbitar-av-kyckling/

Recept

Gröna munsbitar av kyckling

Gröna munsbitar av kyckling.
Gröna munsbitar av kyckling. Foto: Fredrik Funck

Det här är plockmat med en mild och uppfriskande indisk kryddning. Metoden är lite ovanlig, men mycket enkel. Först torrmarinerar man småbitarna. Sedan gör man en grön yoghurtsås och geggar in kycklingen med hälften när den ska ugnsbakas. Sedan doppas de avsvalnande bitarna i resten av den gröna såsen strax innan serveringen. Det ger vacker färg och en frisk smak.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in