Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-08 03:56

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/gulbetsglaserat-lamm/

RECEPT

Gulbetsglaserat lamm

Gulbetsglaserat lamm.
Gulbetsglaserat lamm. Foto: Fredrik Funck

Vi är väl mest vana vid att servera påskalammet som en enda stor stek. I år ville jag göra något annorlunda, något gott och gult. Så det blev dessa portionsbitar glaserade med gulbeta. Det som blir över kan ätas som rester upp till fyra dagar efter. Eller så kan bitarna frysas in. Ännu trevligare är att ge bort lite till någon granne.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in