Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-09 03:49

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/har-ar-de-virala-bakverken-som-utmanar-semmelwrapen/

MAT & DRYCK

Tio virala bakverk som för dig som saknar semmelwrapen

Är du trött på semmelwrap, nachosemlan och andra galna varianter av semlor? Lugn, det finns andra alternativ.
Är du trött på semmelwrap, nachosemlan och andra galna varianter av semlor? Lugn, det finns andra alternativ. Foto: Carl Bredberg

Så väl fettisdagen som fastan och påsken är över, och varken nachosemlor eller gulliga påskkärringar dyker längre upp i våra sociala flöden. Men det finns söta saker som blivit virala i andra delar av världen, från klassikern cronut till rullade glassar. De behöver inte nödvändigtvis smaka gott – det är framför allt bakverk som ser riktigt bra ut på Instagram som är värda att köa för.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.