Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-04-03 10:58

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/jens-linder-allt-fler-vagar-ta-ut-svangarna/

Mat & Dryck

Jens Linder: Allt fler vågar ta ut svängarna

Rotselleri med rödvin, kapris och persilja, till vänster. Samt sizlar på blomkål och bönor.
Rotselleri med rödvin, kapris och persilja, till vänster. Samt sizlar på blomkål och bönor. Foto: Eva Tedesjö

KRÖNIKA. Det är fantastiskt hur matlagning med grönsaker har fått ett uppsving. Det märks i butiker, på receptsajter, i mattidningar och på avancerade krogar.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in