Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-09-19 03:31

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/jens-linder-att-ata-ra-mat-har-lange-ansetts-suspekt/

MAT & DRYCK | KRÖNIKA

Jens Linder: Att äta rå mat har länge ansetts suspekt

Jens Linder är DN:s kock och matskribent. Han är intresserad av gamla matlagningstekniker och har skrivit kokböcker om alltifrån långkok till kimchi. Hans pommes frites-hund heter Fritte.
Jens Linder är DN:s kock och matskribent. Han är intresserad av gamla matlagningstekniker och har skrivit kokböcker om alltifrån långkok till kimchi. Hans pommes frites-hund heter Fritte. Foto: Thomas Karlsson

Krönika. Redan de gamla romarna mumsade på gröna blad. Men länge var de lätta, gröna rätterna förbehållna överklassen.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in