Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-06 18:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/jens-linder-att-laga-mat-ar-att-ta-hand-om-sig/

MAT & DRYCK

Jens Linder: Att laga mat är att ta hand om sig

Solosoppa smakar bra till lunch hemma.
Solosoppa smakar bra till lunch hemma. Foto: Alexander Mahmoud

KRÖNIKA. I åratal har jag jobbat mycket hemma, och jag måste erkänna att jag har slarvat en hel del med käket. Det kan ju verka förvånande att en kock syndar just på det området, men jag har ofta hoppat över lunchen och bara tagit något smått.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in