Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-08-14 12:19

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/jens-linder-dyk-in-i-den-vegetariska-djungeln/

Mat & Dryck

Jens Linder: Dyk in i den vegetariska djungeln

Friterad bananblomma med remoulad, rädisor och edamame, till vänster, samt salladsknyte med tofu, kål och chili.
Friterad bananblomma med remoulad, rädisor och edamame, till vänster, samt salladsknyte med tofu, kål och chili. Foto: Thomas Karlsson

KRÖNIKA. Varje år vid den här tiden skriver jag en artikel om det kommande årets mattrender. Denna gång var det ovanligt lätt. En grönare kost blir allt viktigare för många. Så jag spår att vårt utbud av grönsaker kommer att växa stadigt de närmaste åren.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in