Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-01 09:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/jens-linder-dyk-in-i-den-vegetariska-djungeln/

MAT & DRYCK

Jens Linder: Dyk in i den vegetariska djungeln

Friterad bananblomma med remoulad, rädisor och edamame, till vänster, samt salladsknyte med tofu, kål och chili.
Foto: Thomas Karlsson

KRÖNIKA. Varje år vid den här tiden skriver jag en artikel om det kommande årets mattrender. Denna gång var det ovanligt lätt. En grönare kost blir allt viktigare för många. Så jag spår att vårt utbud av grönsaker kommer att växa stadigt de närmaste åren.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte

Läs gratis i 100 dagar!

Alla artiklar gratis i 100 dagar, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.