Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-12-16 07:23

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/jens-linder-gron-insikt-gav-en-ny-start/

Mat & Dryck

Jens Linder: Grön insikt gav en ny start

Lammgryta med aubergine, till vänster, och långkok på karré och höstens skörd. Foto: Thomas Karlsson

KRÖNIKA. Världen är full av långkok. Det är så spännande att leta upp olika recept och prova dem! För om många moderna recept kan vara opålitliga, så är traditionella grytor mer att lita på. De har utprovats av många och länge och har ofta ett stort djup i smaken.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in