Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-03-29 16:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/jens-linder-jag-at-fruset-smagodis-i-bastun/

Mat & Dryck

Jens Linder: Jag åt fruset smågodis i bastun

Rökt fisk, oliver, dricka, karelska piroger och kaffe smakar bra i bastun. Liksom bastukorv med morot- och kålsallad.
Rökt fisk, oliver, dricka, karelska piroger och kaffe smakar bra i bastun. Liksom bastukorv med morot- och kålsallad. Foto: Thomas Karlsson

KRÖNIKA. De första sekunderna i bastun är omslutande; värmen tar liksom tag om en. Sedan blir man mer och mer ett med hettan. Man känner lugnet, koncentrationen, hör hjärtslag och andning allt tydligare. Svetten tränger fram och musklerna slappnar av.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in