Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-01-17 08:00

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/jens-linder-laga-mat-i-pase-battre-an-det-later/

Mat & Dryck

Jens Linder: Laga mat i påse bättre än det låter

Två sätt att laga sous-vide: till vänster med en cirkulator som används i en stor gryta, till höger en sous-vide-maskin.
Två sätt att laga sous-vide: till vänster med en cirkulator som används i en stor gryta, till höger en sous-vide-maskin. Foto: Beatrice Lundborg

KRÖNIKA. Laga mat i påse? Ska det vara nåt det? Jag var skeptisk innan jag provade. Men jag fick ge mig, det är verkligen alldeles utmärkt. Inte minst till vårliga primörer. 

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in