KRÖNIKA. När kockar får uppdraget att göra flygmat måste de tydligen vässa smakerna. Lägre lufttryck och luftfuktighet i flygkabinen gör att smaklökarna blir avtrubbade och kräver lite extra stimulans. När det gäller mat i husvagn eller husbil är det tvärtom, tror jag. Efter en lång färd på landsvägar och motorleder är aptiten på topp.
DIGITAL PRENUMERATION
Läs gratis till lucia.
Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.
-
Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning
-
Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se
-
Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)
Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.