Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-08-14 16:56

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/jens-linder-tank-fritt-men-praktiskt/

Mat & Dryck

Jens Linder: Tänk fritt men praktiskt

Omelett, tallrikslax, vårkyckling och soppa.
Omelett, tallrikslax, vårkyckling och soppa. Foto: Nicklas Thegerström

KRÖNIKA. När kockar får uppdraget att göra flygmat måste de tydligen vässa smakerna. Lägre lufttryck och luftfuktighet i flygkabinen gör att smaklökarna blir avtrubbade och kräver lite extra stimulans. När det gäller mat i husvagn eller husbil är det tvärtom, tror jag. Efter en lång färd på landsvägar och motorleder är aptiten på topp.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in