Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-26 15:54

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/jens-linder-uraldrig-teknik-som-fatt-nytt-liv/

Mat & Dryck

Jens Linder: Uråldrig teknik som fått nytt liv

Ostbitar till pärondipp.
Ostbitar till pärondipp. Foto: Fredrik Funck

KRÖNIKA. Att dippa, det är fritt. Inget neurotiskt fipplande med bestick. Inga krångliga serveringsregler. Det är bara att greppa en god grej, som en bit bröd, ett chips eller ett salladsblad och föra ner i någon god geggamoja. Dipp!

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in