Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-11 10:26

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/jens-linder-viss-kunskap-maste-ovas-in/

MAT & DRYCK

Jens Linder: Viss kunskap måste övas in

Att lukta och smaka när man lagar mat är kanske självklart. Men om du utnyttjar alla dina sinnen kan du bli en ännu bättre matlagare, skriver Jens Linder.
Att lukta och smaka när man lagar mat är kanske självklart. Men om du utnyttjar alla dina sinnen kan du bli en ännu bättre matlagare, skriver Jens Linder. Foto: Beatrice Lundborg

KRÖNIKA. Man kan läsa sig till mycket. Men inte allt. Det är fantastiskt med alla recept och råd som finns tillgängliga i dag. Men samtidigt finns det kunskap som måste uppnås genom praktik. Dofter, smaker och texturer måste bli bekanta, rörelser och rutiner måste övas in.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in