Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-02 15:15

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/knaperpickels/

RECEPT

Knaperpickels

Knaperpickels.
Foto: Beatrice Lundborg

Att försalta grönsakerna ger knapriga inläggningar. I Sverige har pickels länge gjorts med ättika som bas. Därför vill jag gärna förmedla en vinägerbaserad typ från Storbritannien. Den är god såväl till grytor, hamburgare och råbiff som på smörgås och i sallad.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.