Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-04 20:22

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/kokos-och-ingefarskal-med-torsk-och-quinoa/

RECEPT

Kokos- och ingefärskål med torsk och quinoa

Kokos- och ingefärskål med torsk och quinoa.
Foto: Sofia Kallner

”Vad är nu ditt bästa vardagsrecept?” Det var nog vår absolut vanligaste fråga bland vänner, familj och nya bekantskaper efter att det blev klart att den här boken skulle bli till. ”Den här rätten”, svarade en nära vän innan vi hann avsluta frågan. Eftersom hon alltid lagar god mat fick rätten en given plats innan vi ens hunnit provlaga den. Några testrundor och ätrundor senare kommer här en typiskt perfekt vardagsrätt!

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.