Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-09 23:54

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/kokos-och-ingefarskal-med-torsk-och-quinoa/

Recept

Kokos- och ingefärskål med torsk och quinoa

Kokos- och ingefärskål med torsk och quinoa.
Kokos- och ingefärskål med torsk och quinoa. Foto: Sofia Kallner

”Vad är nu ditt bästa vardagsrecept?” Det var nog vår absolut vanligaste fråga bland vänner, familj och nya bekantskaper efter att det blev klart att den här boken skulle bli till. ”Den här rätten”, svarade en nära vän innan vi hann avsluta frågan. Eftersom hon alltid lagar god mat fick rätten en given plats innan vi ens hunnit provlaga den. Några testrundor och ätrundor senare kommer här en typiskt perfekt vardagsrätt!

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in