Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-27 11:42

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/korvbrod-nu-ar-det-har-inte-ett-traditionellt-korvbrod-utan-mer-som-frallor-med-stekt-korv-i-degen/

RECEPT

Korvbröd

Foto: Beatrice Lundborg

Nu är det här inte ett traditionellt korvbröd, utan mer som frallor med stekt korv i degen. Låter det bisarrt? Nå, gott är det i alla fall, och perfekt att ta med på utflykt, till exempel till valborgsbrasan. Man kan till och med värma dem på spett över elden.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.