Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-28 04:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/laga-gott-och-billigt-i-februarimorkret/

Mat & Dryck

Bjud familjen på middag för 300 kronor i veckan

Johannas rotfruktsgratäng, till vänster, och kryddig indisk potatisgryta med hemmagjorda naanbröd.
Johannas rotfruktsgratäng, till vänster, och kryddig indisk potatisgryta med hemmagjorda naanbröd. Foto: Ulrika Pousette

Dietisten Hanna Olvenmark vill laga mat som är god, näringsrik, billig och klimatsmart. I sin senaste bok har hon satt samman veckomenyer där en hel familj kan äta middag för bara 300 kronor i veckan. Här är februari månads meny.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in