Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-07 08:34

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/langa-lubb-och-kummel-ar-fantastiska/

Mat & Dryck

”Långa, lubb och kummel är fantastiska”

Frida Ronge är kock och jobbar främst med fisk och skaldjur.
Frida Ronge är kock och jobbar främst med fisk och skaldjur. Foto: Sofia Helsten

– Det är dags att vi tar oss upp ur torsk- och laxträsket. Nu finns det ett större utbud av fiskarter som både är hållbart fångade och fiskade lokalt i Nordsjön och Västerhavet, och vi måste våga testa nytt, säger kocken Frida Ronge.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in