Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-18 12:55

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/limesyrad-grasej-med-grona-artor-och-gron-sparris/

RECEPT

Limesyrad gråsej med gröna ärtor och grön sparris

Limesyrad gråsej med gröna ärtor och grön sparris.
Limesyrad gråsej med gröna ärtor och grön sparris. Foto: Eva Tedesjö

Gråsej kallas också bara sej, och är en god matfisk. Det är en torskfisk men köttet är inte lika vitt. Här tillagas den som en svensk variant på ceviche. Den goda dressingen kan även användas till annat.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in