Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-09-17 22:54

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/mathias-dahlgren-inte-anade-vi-att-skolans-rakost-skulle-bli-trendkak/

MAT & DRYCK | KRÖNIKA

Mathias Dahlgren: Inte anade vi att skolans råkost skulle bli trendkäk

Kocken Mathias Dahlgren har drivit restaurang sedan tidigt 90-tal, skrivit flera kokböcker och är Sveriges hittills enda vinnare av Bocuse d’Or. Hans hund heter Bacon.
Kocken Mathias Dahlgren har drivit restaurang sedan tidigt 90-tal, skrivit flera kokböcker och är Sveriges hittills enda vinnare av Bocuse d’Or. Hans hund heter Bacon. Foto: Thomas Karlsson

Krönika. Det krävdes en italienare för att vitkålssalladen skulle bli en svensk klassiker, skriver kocken Mathias Dahlgren.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in