Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-26 19:23

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/miso-i-maten-forhojer-smaken/

MAT & DRYCK

Miso i maten förhöjer smaken

Foto: Fredrik Funck

Miso är mycket mer än bara en soppa. Det är en fantastisk smaksättare som går att använda i dressingar, soppor och tillbehör. Jens Linder visar hur du använder bönpastan i din matlagning.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.