Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-07 20:11

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/misoglaserad-aubergine/

RECEPT

Misoglaserad aubergine

Misoglaserad aubergine.
Foto: Thomas Karlsson

Den här smårätten fick jag tips om av en vän med japanska rötter. Jag har gjort en egen, lite mindre söt version. Rätten kan antingen lagas på smala auberginer eller på de mer vanliga tjocka. God tillsammans med andra smårätter, som förrätt eller som tillbehör till kött.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.