Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-27 10:47

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/misogrillad-aubergine-med-kimchimajonnas/

RECEPT

Misogrillad aubergine med kimchimajonnäs

Foto: Matilda Lindeblad

Nasu dengaku är en underbar japansk auberginerätt som jag ”salladfierat” med mjukstekt spenat, krispig gurka och en het majo som dressing. Det är ingen lätt sommarsallad utan en rätt du ska äta när du vill äta veganskt och bli riktigt mätt och nöjd med smakupplevelsen. Har du ingen kimchi eller om du vill ta en genväg kan du köpa färdig srirachamajonnäs.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.