Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-09-22 02:16

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/nyarsmeny-i-wretmans-anda/

Mat & Dryck

Nyårsmeny i Wretmans anda

Bild 1 av 4 Sallad Romanoff
Foto: Eva Tedesjö
Bild 2 av 4 Gratinerad löksoppa med feta
Foto: Eva Tedesjö
Bild 3 av 4 Kungskrabba i Wretmans anda
Foto: Eva Tedesjö
Bild 4 av 4 Havtornspäron med hallonsmör
Foto: Eva Tedesjö

Hans signum var bra råvaror och inget onödigt larv på tallrikarna. Jens Linder lagar en nyårsmeny inspireradav mat- och restauranggurun Tore Wretman.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in