Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-06 10:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/pocherad-plattfisk-med-beurre-blanc-och-potatispure/

Recept

Pocherad plattfisk med beurre blanc och potatispuré

Pocherad plattfisk med beurre blanc och potatispuré.
Pocherad plattfisk med beurre blanc och potatispuré. Foto: Eva Tedesjö

Det här är en klassisk rätt med ny twist, där fisken serveras med en fin smörsås och potatispuré smaksatt med sjögräs. Det hittar du på japanska hyllan i välsorterade livsmedelsbutiker eller i hälsokostbutiker.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in