Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-12-13 07:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/pyssla-in-pasken/

Mat & Dryck

Pyssla in påsken

Bild 1 av 11 Foto: Fredrik Funck
Vill du att figurerna också ska vara riktigt goda att äta är det bättre att använda mandelmassa än marsipan, men den är svårare att arbeta med.
Bild 2 av 11 Vill du att figurerna också ska vara riktigt goda att äta är det bättre att använda mandelmassa än marsipan, men den är svårare att arbeta med. Foto: Fredrik Funck
Bild 3 av 11 1. Foto: Fredrik Funck
Bild 4 av 11 2. Foto: Fredrik Funck
Bild 5 av 11 3. Foto: Fredrik Funck
Bild 6 av 11 4. Foto: Fredrik Funck
Bild 7 av 11 5. Foto: Fredrik Funck
Bild 8 av 11 För att få påskharens olika delar att fästa bättre kan man använda lite äggvita.
Bild 9 av 11 Konditor Mia Öhrn har skapat marsipanfigurerna.
Bild 10 av 11
Bild 11 av 11

Kycklingar och bebisharar med nappar, blöjor och små mössor är nästan för söta att för äta upp, men väldigt roliga att pyssla ihop.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in