Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-14 23:01

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/pyssla-in-pasken/

MAT & DRYCK

Pyssla in påsken

Bild 1 av 11
Foto: Fredrik Funck
Bild 2 av 11 Vill du att figurerna också ska vara riktigt goda att äta är det bättre att använda mandelmassa än marsipan, men den är svårare att arbeta med.
Foto: Fredrik Funck
Bild 3 av 11 1.
Foto: Fredrik Funck
Bild 4 av 11 2.
Foto: Fredrik Funck
Bild 5 av 11 3.
Foto: Fredrik Funck
Bild 6 av 11 4.
Foto: Fredrik Funck
Bild 7 av 11 5.
Foto: Fredrik Funck
Bild 8 av 11 För att få påskharens olika delar att fästa bättre kan man använda lite äggvita.
Bild 9 av 11 Konditor Mia Öhrn har skapat marsipanfigurerna.
Bild 10 av 11
Bild 11 av 11

Kycklingar och bebisharar med nappar, blöjor och små mössor är nästan för söta att för äta upp, men väldigt roliga att pyssla ihop.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.