Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-23 23:49

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/3-x-grillade-grona-tillbehor/

Recept

3 x grillade gröna tillbehör

Tre grillade gröna tillbehör: Majskolvar, sallat med pesto och pumpakärnor samt vattenmelon med rosépeppar.
Tre grillade gröna tillbehör: Majskolvar, sallat med pesto och pumpakärnor samt vattenmelon med rosépeppar. Foto: Ulrika Ekblom

Satsa på gröna tillbehör – eller servera som de är med en grynsallad till. Många äter för lite grönsaker och frukt. Om du låter det gröna vara basen i måltiden, och tänker att grönsakerna är ”maten” och fisk, kyckling eller kött är tillbehör blir det bättre balans.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in