Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-01-24 04:54

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/agg-i-sked/

Recept

Ägg i sked

Ägg i sked. Foto: Lina Eriksson

Det är så enkelt att göra små aptitretare i sked. Variera som ni vill. Kanske vill ni utesluta sardellerna eller ersätta dem med ansjovis, använda färsk gurka i stället för inlagd. Den överblivna kokta äggvitan kan man finhacka och använda i en sallad eller någon kall sås. Om äggulorna spricker sönder, kan man i stället hacka dem och blanda med resten av ingredienserna.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in