Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-01-19 13:04

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/aggkram-med-smak-av-rabarber/

Recept

Äggkräm med smak av rabarber

Äggkräm med smak av rabarber. Foto: Lina Eriksson

Till påsk kan man ta sig friheten att före­gripa våren genom att smaksätta desserten med rabarbersaft. Det finns god ekologisk sådan i handeln. Men samma recept går att använda med fläderblom och krusbär. Obs! Var noga med att ha uppsikt så att puddingen inte blir bränd. Tiden kan variera stort beroende på ugn och kärl.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in