Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-03 05:29

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/bakad-rotselleri-med-citron-creme-fraiche/

Recept

Bakad rotselleri med citron-crème fraiche

Bakad rotselleri med citron-crème fraiche. Avsluta med att riva över massor med parmesan.
Bakad rotselleri med citron-crème fraiche. Avsluta med att riva över massor med parmesan. Foto: Peter Claesson

Servera den ugnsbakade rotsellerin med varm citron-crème fraiche, rostade frön, spenat och riven parmesan.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in