Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-02 12:25

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/belugatacos-med-havretortilla-mangosalsa-och-artgucka/

RECEPT

Belugatacos med havretortilla, mangosalsa och ärtgucka

Belugatacos med havretortilla, mangosalsa och ärtgucka.
Belugatacos med havretortilla, mangosalsa och ärtgucka. Foto: Fredrik Funck

Testa belugaliser, linsernas Rolls-Royce, som med sin fasta konsistens passar perfekt som ersättning för färs.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.