Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-20 03:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/belugatacos/

RECEPT

Belugatacos

Foto: Ulrika Pousette

Belugalinser är små och svarta, och blir inte mjöliga på samma sätt som många andra linser blir när man kokar dem. De är helt fantastiska att använda i köttfärsliknande röror! Du hittar dem i hyllan bland andra torkade linser i butiken.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.