Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-20 12:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/bulliga-burgare/

Recept

Bulliga burgare

Rätta artikel

1. Blanda färsen med 1 1/2 msk senap, salt och peppar.

2. Blanda 1 1/2 msk senap med crème fraiche och ställ kallt.

3. Skiva squash och tomat.

4. Forma färsen till åtta bulliga burgare och grilla dem ca 3 min på varje sida. Grilla squashskivor och brödskivor. Lägg tomatskivorna på burgarna när de vänts.

5. Lägg bröden på tallrikar. Fördela sallad över, lägg på burgare med tomat och squash. Ringla över dijon-dressing och servera.

Näring/portion: Ca 520 kcal, 20 g fett, 39 g protein, 42 g kolhydrater