Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-25 21:53

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/coconut-curry-chicken-wings/

Recept

Coconut curry chicken wings

Coconut curry chicken wings.
Coconut curry chicken wings. Foto: Lennart Weibull

Inget är så gott som att äta små saftiga vingar när man är småhungrig eller sugen på något till en kall öl. Ibland friterar jag vingarna, ibland kör jag bara in dem i ugnen. Man bör göra sig besväret att stycka vingarna i två delar – de blir så mycket godare att äta då. Den ena delen som en liten klubba och den andra som en liten rund saftig bit att gnaga på.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in