Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-18 12:59

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/dillkottbullar/

Recept

Dillköttbullar

Dillköttbullar.
Dillköttbullar. Foto: Stefan Wettainen

Det här är en av mina egna uppfinningar, en hopslagning av två svenska kännemärken i köket: dill i maten och köttbullar. Friskheten i dillen fungerar bra i sammanhanget, tycker jag. Köttbullarna tillagas i ugnen – det är praktiskt och spar tid. Och i det här fallet passar det bra med en ganska ljus stekyta.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in