Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-01 22:23

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/doner-kebab-pa-vilt/

Recept

Döner kebab på vilt

Döner kebab på vilt.
Döner kebab på vilt. Foto: Thomas Karlsson

Denna snabbmatsklassiker blir mer spännande och varierad om man öser på med tillbehör och lägger i en mindre mängd kött. På kebabställen roteras ju stora köttstycken som kockarna skär strimlor av. Det är faktiskt mycket enkelt att göra något liknande, genom att baka den hoprörda färsen i ugnen. Och jag måste säga att viltkött är perfekt i sammanhanget.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in