Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-01 17:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/dragonmajonnas/

Recept

Dragonmajonnäs

Dragonmajonnäs.
Dragonmajonnäs. Foto: Thomas Karlsson

I stället för bearnaisesås: Okej, bearnaisesås vill man kanske inte avstå ifrån, men åtminstone ibland kan man byta ut den mot en hemgjord dragonmajonnäs, det är inte heller så dumt. Den karaktäristiska dragonsmaken finns där, och basen är i princip densamma som för en bea, bara det att man använder olja i stället för smör.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in