Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-02 01:23

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/farmors-sommarsallad/

Recept

Farmors sommarsallad

Foto: Columbus Leth (ur boken ”Sallader året runt” av Mette Løvbom)

Under sommarloven besökte jag alltid min farmor Sigrid på landet. En rätt som jag kommer ihåg tydligt är hjärtsallat med nyplockade röda vinbär och en sötsur gräddressing. Fortfarande framkallar farmors sallad fina minnen: sand mellan tårna, solsken och krabbfiske i Rørvigs hamn.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in