Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-29 05:16

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/farost-paprika-och-lok-pa-pitabrod/

Recept

Fårost, paprika och lök på pitabröd

Fårost, paprika och lök på pitabröd.
Fårost, paprika och lök på pitabröd. Foto: Ylva Sundgren

För att den här strutmackan ska bli god är det viktigt att man väljer en saltost som man verkligen älskar. Just nu är min favorit bulgarisk fårost – andra kanske föredrar vitost från Bosnien eller grekisk feta. Den som vill ösa på med smaker kan lägga till svarta oliver samt krydda med svartpeppar, finhackad persilja, rosmarin eller sumak. 

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in