Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-18 10:54

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/festlig-sondagssallad-med-nybakt-brod/

Recept

Festlig söndagssallad med nybakt bröd

En ljummen potatissallad, inspirerad av amerikansk ”cobb salad”, serverad med en pigg dressing. Den som vill byter ut bacon mot rökt lax eller marinerad tofu. Recept på brödet hittar du här.

1. Lägg potatis och ägg i en kastrull. Låt koka upp. Ta ur äggen efter 6 min. Låt potatisen koka klart.

2. Skär potatis, ägg, tomat, och avokado i bitar, skölj spenat och bönor.

3. Strimla baconen, stek knaprig. Blanda alla nämnda ingredienser i en skål. Smula ner osten och klipp över gräslök.

4. Blanda ingredienserna till dressingen och servera till.

Här hittar du hela menyn för vecka 2.

Här hittar du samtliga veckomenyer.