Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-02-28 21:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/fisk-med-bacon-och-paprika/

Recept

Fisk med bacon och paprika

1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg en rad med inlagd paprika och timjan på hälften av fiskfilébitarna. Strö över salt. Lägg på de andra filébitarna och linda baconskivor runt om. Lägg fisken på ett ugnssäkert fat. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min.

2. Sås: Smaksätt crème fraichen med pressad vitlök och salt.

3. Servera fisken med vitlökssås, kokt potatis och ärter.

Näring/portion: Ca 570 kcal, 24 g fett, 44 g protein, 41 g kolhydrater