Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-12-09 07:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/fiskbullsgryta-med-curry/

Recept

Fiskbullsgryta med curry

DN Text

Fräs upp purjolöken, väl rengjord och strimlad diagonalt, tillsammans med finhackad vitlök i lite matfett i stekpanna eller traktörpanna. Tillsätt curry (curryspastan av indiskt ursprung har extra rund och god smak) och låt det steka med. Häll på buljongen och sjud upp. Lägg i fiskbullarna och låt allt småkoka ca 5 minuter. Smaka av med salt och strö över lite finklippt persilja eller basilika.

Servera med kokt potatis eller ris. En morotssallad smakar gott att äta till.