Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-08-24 09:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/fiskpaket-pa-grillen-eller-i-ugn/

Recept

Fiskpaket på grillen eller i ugn

DN Text

Använd en rejäl bit kraftig alumi­niumfolie.

Salta och peppra fisken. Halvera tomaterna. Lägg en del av gräs­löken och basilikan på foliearket och fisken ovanpå. Lägg på tomater och basilika­blad samt lite mer gräslök. Ringla över generöst med olivolja och vik ihop paketet mycket ordent­ligt.

Stek i ugnen 17-20 minuter i 250 grader eller cirka 20 minuter på grillen.

Om man vill ha en komplett middag i paketet kan man också lägga i kokt färskpotatis, hela små eller delade större.

Servera annars nykokt potatis till fiskpaketen.