Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-01 13:59

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/fisksoppa-sweet-chili/

RECEPT

Fisksoppa sweet chili

DN Text

Skala och hacka löken grovt. Stek den mjuk i olja i tjockbottnad gryta. Häll på tomat, vatten och sweet chili. Lägg i buljongtärningen och låt det koka upp.

Skär fisken i bitar och lägg ner i grytan. Koka i ca 4 minuter om det är färsk fisk, några minuter längre om det är halvtinad, fryst. Strö över basilika. Smaka av med salt och peppar. Rör ihop yoghurten med riven ingefära och salt efter smak.

Servera fisksoppan med yoghurtröran och bröd.

Ämnen i artikeln

Recept

Kommentarsfältet stänger. Nu finns inte längre möjligheten att kommentera artiklar på DN. Vi hoppas att ni som uppskattat att kommentera artiklar ändå fortsätter att engagera er i vår journalistik, och tar debatten vidare på andra vis. Tack alla läsare för ert engagemang!

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt