Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-11-21 10:56

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/flaskkarre-med-asiatisk-sallad/

Recept

Fläskkarré med asiatisk sallad

Foto: Beatrice Lundborg

1. Sallad: Skrubba potatisen och skär den i stora bitar. Koka den mjuk i saltat vatten, ca 10 min.

2. Dela suger snaps på längden. Skala morot och rödlök och skiva tunt. Blanda med teriyakisås och koriander.

3. Gnid in fläskkarrén med salt och peppar. Stek köttet i olja i en stekpanna ca 3 min på varje sida eller grilla. Servera med salladen.