Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-30 13:17

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/flaskmacka-pa-grillat-brod-med-gurka-krispig-surkal-och-majonnas/

Recept

Fläskmacka på grillat bröd, med gurka, krispig surkål och majonnäs

Fläskmacka på grillat bröd, med gurka, krispig surkål och majonnäs.
Fläskmacka på grillat bröd, med gurka, krispig surkål och majonnäs. Foto: Ylva Sundgren

Dubbelfläsk! Grillad focaccia i botten. Sedan knaperstekt fläsksida, toppad med en buljongig slarvsylta av fläsklägg, lök, brynt smör och buljong, toppat med klassisk majonnäs, gurka och krispig, friterad surkål. Det här ska bli en rejäl macka – nästan en och en halv måltid – och det är bra, fullt tryck!

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in