En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-29 06:23
Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/gnocchisallad-med-arter-och-lufttorkad-skinka/
Gnocchisallad med ärter och lufttorkad skinka
Få ut mer av DN som inloggad
Du vet väl att du kan skapa ett gratiskonto på DN? Som inloggad kan du ta del av flera smarta funktioner.
1. Koka gnocchin enligt anvisning på förpackningen. Låt ärterna koka med när ca 1 minut återstår av koktiden. Häll av vattnet och blanda gnocchi och ärter med skalad, riven vitlök och olivolja. Krydda med salt och peppar.
2. Hyvla parmesanosten. Skär skinkan i mindre bitar. Blanda gnocchin med ost, skinka och sallad. Servera salladen varm eller kall.
Näring/portion: Ca 520 kcal, 15 g fett, 32 g protein, 63 g kolhydrater